perjantai 17. lokakuuta 2014

Pelimaailmassa kaikki hyvin



Pyysin Alea ottamaan innostuneen ilmeensä. Jep. Näytänpä mä sairaalta..:O


Tämän postauksen aloitusta suunnitellessani fiilis oli suurin piirtein sama, kuin wanhojenpukupostauksessani. Uusi ja kauan kaivattu perheenjäsen on tullut taloon jälleen kerran, kolmantena kappaleena. Tätä päivää olemme odottaneet edellisestä luopumisesta saakka ja nyt se on vihdoin koittanut.



"Se on ihana. Se on kaunis. Se on täällä."



Olen muun muassa täällä ja täällä valittanut Alen pelaamisesta, ja kuinka aina ollaan ostamassa uusia pelejä ja pelikoneita ja myymässä niitä törkeällä tappiolla. En koskaan aiemmin ole ollut yhtä innoissani uuden konsolin hankinnasta kuin nyt, mutta tämä onkin poikkeus. Tämän kanssa vietimme kesällä mahtavia hetkiä Mario Kart 8:a pelaten, kerrankin kun oli peli, josta tykkäsin ja jota osasin pelata! Kuukausi, pari sitten Alexander päätti seilata muille merille, piipahti Playstationeissa ja Xboxeissa. Poissa silmistä ei kuitenkaan tarkoittanut poissa mielestä, vuoron perään lauleskeltiin niin Zelda-teemoja kuin Mario Kart -musiikkia, ja nyt ollaan saavuttu takaisin kotisatamaan.














Wii U The Legend of Zelda: Wind Waker HD Premium Pack
. Ostoslistalla Mario Kart 8, Hyrule Warriors ja Mario-teemainen ohjain (jos joltain löytyy ylimääräisiä niin ottakee yhteyttä!). Tänä aamulla soiteltiin ympäri pelikauppoja siinä toivossa, että yksi tällainen jostain löytyisi. Ei löytynyt, kunnes Jumboon soittaessa sieltä vastattiin: "Montako haluat?" Maksoi yhden XBOX Onen, kaksi peliä ja parikymppiä päälle, mutta kannatti. Matkalla Jumboon kysyin Alelta, että ostaako hän Wii U:n itsensä takia vai mun. Sanoi, että molempien, sille kun löytyy molempia kiinnostavia pelejä. Ja nyt tiedän ainakin, ettei tuo minnekään ole tota myymässä, mä omistan tosta jopa 5,7%. XDDDDDDDDD




Creepy cat tunki heti laatikkoon :D

 

 

Ja niin oli hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti