PANNARI BLOGIN TAKANA

Heipsan, ja tervetuloa blogiini! Pancake Palace, eli tuttavallisemmin Pannariblogi, on yllätysyllätys blogi, jossa puhutaan elämän kauniista asioista, kauneudesta, auringonlaskuista ja mieltä polttavista kysymyksistä. Tämän blogin lukijana pääset ihastelemaan niin kissanpentuja kuin huulipunia kaikissa sateenkaaren sävyissä, sekä sietämään ihana-sanan hävytöntä liikakäyttöä. 


Pannarina blogin takana toimii Sanna, yhdeksäntoistavee. Absolutisti ja ruokarasisti, ikänsä muusikon urasta haaveillut kielioppinatsi, joka ei koskaan aikuistu. Viettää perjantai-illat mieluiten kotisohvalla Netflixin ääressä boksillisen Choco petit-beurre -keksien kanssa. Höpöttää liikaa, vaikkei kukaan kuuntelisikaan.

Ai haluatko tietää vielä vähän jotain lisää? Vai etkö tiedä mistä lähtisit blogiini tutustumaan? Älä huoli, alla linkkejä postauksiini, joihin tutustuttuasi tiedät minusta lähestulkoon kaiken. Tänne lisäilen aina silloin tällöin linkkejä uudempiin postauksiin, kun sille tuntuu olevan aihetta.

Perusfaktoja minusta postauksessa Kuka minä olen.

Postauksen absolutismistani löydät nimellä Itsestäänselvä, ja uskonnostani nimellä Mitä tarkoittaa ortodoksisuus.

Ja koska kukaan ei koskaan kirjoita menkoista ainakaan henkilökohtaisella tasolla, niin minäpä kirjoitin: Voi menkat!

Musiikki on mahtavaa, suurin intohimoni, ja vielä mahtavampaa on oikein hyvä musiikki. Ikilempparistani Nightwishista kirjoitin ihan oman postauksensa Nightwish - ensimmäinen rakkauteni, ja muita lemppareita esittelin tekstissä Mistä löytää maailman parasta musiikkia. Kesäisistä lapsuuden lemppareistani puolestaan kerroin postauksessa Kesän soittolista - lapsuuden suosikit kulutuksessa

Ylivoimaisesti luetuin postaukseni on mistäpä muualtakaan kuin Äityleistä ideansa saanut Tältä näyttää L-koon nainen lähes 30 000 näyttökerrallaan. Suhteesta omaan kehooni ja pieneen pömppöön kerroin postauksessa Entä mun oma vartalo?

Joten vielä kerran nyt kun tunnetaan vähän paremmin, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt mukana!

Äläkä unohda liittyä lukijaksi ja seurata Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa, Ask.fm:ssä ja Snapchatissa, josta löydyn nimimerkillä sannapannari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti